Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στις 4.00 το απόγευμα το Πανθρακικός - Καλλιθέα

Ζωντανά ο αγώνας από το Conn-X TV

Τα τελευταία νέα της ομάδας της Κομοτηνής...



Μια σημαντική αναμέτρηση δίνει σήμερα ο Πανθρακικός απέναντι στην Καλλιθέα στις 16:00 (conn-x) με την ομάδα της Κομοτηνής να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Οι "πράσινοι" έχουν αφήσει στο παρελθόν το χαμένο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα και επιζητούν πάσει θυσία τη νίκη στα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Καλλιθέα και Ιωνικό. Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Σουλτανίδη, Ρομπέρ, Νατσούρα, Ανδριόλα και Βαγγελόπουλο οι οποίοι στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν σημαντικό ρόλο στα πλάνα του έμπειρου προπονητή. Μοναδική εξαίρεση ο τελευταίος που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν έχει πραγματοποιήσει ντεμπούτο την φετινή περίοδο.


Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Ταίρης, Κανωτίδης, Σίμωσης, Περπερίδης, Τριανταφυλλίδης, Ζησόπουλος, Ιασωνίδης, Λόπες, Μαρσέλο, Μποντούρης, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος, Παπουλής, Πιθαρούλης, Ρεκλείτης, Τζιωρτζιόπουλος, Καζάκης και Μπαρμπούδης.

Στον αντίποδα η Καλλιθέα προέρχεται από μια σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει με θετική παρουσία στο πρωτάθλημα. Με οδηγό λοιπόν το περσινό 1-0 του κυπέλλου, στη φάση των 32, στοχεύουν σε κάτι ανάλογο και τη φετινή σεζόν. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 εώς 25 ευρώ ( vip) ενώ ευχή όλης της ομάδας είναι να υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, προκειμένου να τη στηρίξουν και σε αυτήν την αναμέτρηση.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Κομίνης του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσπρωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Κάλφογλου του ΣΔ Θεσπρωτίας και Θεόδωρος Φλώρος του ΣΔ Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Σέζος του ΣΔ Κιλκίς, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής του Συνδέσμου Μακεδονίας.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/