Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Σφοδρή σύγκρουση μοτο με ΙΧ, κοντά στα νεκροταφεία Ξάνθης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 2ο χλμ της Εθνικής Οδού προς το Λάγος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης-Λάγους.

Μοτοσικλέτα που κινείτο με κατεύθυνση από την Ξάνθη προς την Κομοτηνή, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατηγό που κινείτο με κατεύθυνση προς την Ξάνθη και επιχειρούσε στροφή προς το Πρατήριο Καυσίμων που βρίσκεται δίπλα στο Κανάλι 6, στα όρια των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων.

Η σύγκρουση ήταν αρκετά ισχυρή και αποτέλεσμά της ήταν να πεταχτεί ο οδηγός της μοτοσικλέτας αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος και οι σωματικές βλάβες περιορίζονται σε κάποιο σοβαρό κάταγμα στο ένα του πόδι και κακώσεις στο κεφάλι και τα χέρια.

Οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες ενώ αμέσως μόλις σημειώθηκε το ατύχημα, οι πρώτοι πολίτες που έφτασαν εξέτρεψαν την κυκλοφορία μέσα από το βενζινάδικο καθώς η διέλευση είχε διακοπεί πλήρως. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με πλήρωμα 2 ατόμων που περιέθαλψε τον τραυματία στο φορείο, του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα για τον αυχένα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Επιτόπου έφτασε επίσης όχημα της Πυροσβεστικής και Οδική Βοήθεια που μετέφερε τα οχήματα.Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/