Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Με λίστες η είσοδος για τους αγώνες Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη!

Μετά τις αντιρρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αποφασίστηκε οι αγώνες να γίνουν μεν στην πρωτεύουσα του Έβρου αλλά με ειδικό καθεστώς
                MΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟ...

Τελικά το φαινόμενο του χουλιγκανισμού που τελευταία .. εισάγεται και στην Αλεξανδρούπολη έκανε το θαύμα του και πρωταγωνιστεί αρνητικά, στην φιλήσυχη πόλη, που μέχρι τώρα δεν αντιμετώπιζε καταστάσεις έντασης, ιδιαίτερα στον αθλητικό τομέα. Μετά τα περσινά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και την Σαββατιάτικη επιδρομή οπαδών από τη Θεσσαλονίκη (με μικροεπεισόδια και διακοπές του αγώνα λόγω ρίψης αντικειμένων), ο φόβος και ο τρόμος κυριάρχησε.

Αρχικά η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης εμφανιζόταν αρνητική στην διοργάνωση ομίλου του Λιγκ Καπ μετά και τα προ ημερών γεγονότα. Και επικαλούμενη την μικρή αστυνομική δύναμη, δεν αναλάμβανε την ευθύνη τήρησης της τάξης και διεξαγωγής των αγώνων. Τελικά, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συνομιλίες και με τους ανθρώπους της διοίκησης του Εθνικού, αποφασίστηκε, οι αγώνες να γίνουν στην πρωτεύουσα του Έβρου, υπό καθεστώς «ειδικής διαχείρισης».


Η απόφαση για τους αγώνες της Αλεξανδρούπολης

Μετά από σχετικό αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας, που αφορούσε τον όμιλο της Αλεξανδρούπολης, αποφασίστηκε οι αναμετρήσεις του συγκεκριμένου ομίλου να διεξαχθούν ως αγώνες «Ειδικής Διαχείρισης» και συγκεκριμένα:

Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, αλλά η είσοδος θα γίνει με βάση ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, θα περιλαμβάνει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ συγκεκριμένα άτομα και με συγκεκριμένες ιδιότητες (και οι οποίοι θα εισέρχονται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), όπως:
Αθλητές βόλεϊ, Αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ, Προπονητές Διαιτητές, Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών, Μέλη Δ.Σ. Σωματείων βόλεϊ, Δημοσιογράφοι, Μαθητές δημοτικού που θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα, συνοδεία υπεύθυνου δάσκαλου με ονομαστική λίστα, Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, Παιδιά κάτω των 14 ετών

Όλοι οι παραπάνω θα πρέπει να έχουν προεγγραφεί στις ειδικές λίστες εισόδου μέχρι την Πέμπτη 17.11.2011 (20.00) στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης.



Η διεξαγωγή του LEAGUE CUP 2011

Όλα πλέον είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του LEAGUE CUP 2011, τη νέα διοργάνωση που εντάσσεται στο ετήσιο καλεντάρι της Volleyleague.

Το πρώτο 'σερβίς' της διοργάνωσης θα δοθεί αύριο το μεσημέρι (13.00, Ξενοδοχείο Galaxy) με την συνέντευξη Τύπου του LEAGUE CUP 2011, όπου θα υπάρξει και πλήρης ενημέρωση για τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αλεξανδρούπολη, Βραχάτι και Λαμία (οι τρεις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους τρεις προκριματικούς ομίλους).


Το πρόγραμμα των αγώνων

Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν Παρασκευή και Σάββατο και το οριστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:


Α' όμιλος - Κλ. Γυμναστήριο Βέλου-Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος»


Παρασκευή 18/11/2011

17.00, Ολυμπιακός - ΑΟ Κηφισιάς

19.30, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΕΑ Πατρών

Σάββατο 19/11/2011

14.30, Ηττημένος Αγ. 1 - Ηττημένος Αγ. 2

17.00, Νικητής Αγ. 1 - Νικητής Αγ. 2



Β' όμιλος - ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο»


Παρασκευή 18/11/2011


16.00, Παναθηναϊκός - Άρης

18.30, ΓΣ Λαμία - Φοίνικας Σύρου

Σάββατο 19/11/2011

14.30, Ηττημένος Αγ. 1 - Ηττημένος Αγ. 2

17.00, Νικητής Αγ. 1 - Νικητής Αγ. 2



Γ' όμιλος - ΔΑΚ Αλεξανδρούπολης

Παρασκευή 18/11/2011

18.00, Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς

20.00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ

Σάββατο 19/11/2011

14.30, Ηττημένος Αγ. 1 - Ηττημένος Αγ. 2

17.00, Νικητής Αγ. 1 - Νικητής Αγ. 2




Το σύστημα

Το LEAGUE CUP 2011 θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην Α' φάση οι 12 ομάδες της Volleyleague χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε δύο ζευγάρια, με τους νικητές να αγωνίζονται στον τελικό και τους ηττημένους για την 3η και 4η θέση κάθε ομίλου.

Στο φάιναλ φορ (25 και 26 Νοεμβρίου στη Σύρο) θα προκριθεί ο νικητής του κάθε ομίλου μαζί με τον Φοίνικα Σύρου (σε περίπτωση που ο Φοίνικας είναι ο νικητής του ομίλου της Λαμίας θα προκριθεί και ο φιναλίστ του ομίλου αυτού)

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/