Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τον Απόλλωνα Καλαμαριάς υποδέχονται οι άνδρες του ΓΑΣ Κομοτηνή

Μοναδικός στόχος η νίκη για την ομάδα της Θράκης, που φιλοξενεί έναν σημαντικό αντίπαλο στις 6.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Την Κυριακή στις 18:00 ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 5η αγωνιστική, επιθυμώντας διακαώς τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της Γ Εθνικής και παράλληλα να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Σκοπό στις 4 Δεκεμβρίου. Ο Θανάσης Χατζηνικολάου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν των γνωστών απουσιών των Παρατσουκίδη, Σαδήκ.

Η Καλαμαριά μπορεί να μην βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο διαθέτει στις τάξεις της ίσως τον πιο έμπειρο αθλητή της κατηγορίας, τον Παυλίδη, με θητεία σε ομάδες της Α1. Όπως είναι λογικό όλο το βάρος έχει πέσει στην αντιμετώπιση του με τον νεαρό τεχνικό να δοκιμάζει αρκετά ¨Τρικ¨ στις προπονήσεις.

Στις πρώτες δύο εντός έδρας αναμετρήσης το κλειστό γυμναστήριο είχε πολύ κόσμο, δείχνοντας πως η τοπική κοινωνία στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων. Μήνυμα όλων των αθλητών της ομάδας είναι να συνεχιστεί αυτή η στήριξη, με στόχο ένα κατάμεστο κλειστό. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Κατρακάρης, Μυλωνίδης.


Αναλυτικά η 5η αγωνιστική (27-11)



ΓΑΣ Κομοτηνή - Απόλλων Καλαμαριάς

Αργοναύτης - Ορφέας Ν. Σκοπού

Δόξα Πεύκων - Μέγας Αλέξανδρος

Τιτάνες Δράμας - Ιωνικός Ιωνίας

Ελευθερούπολη - Μαντουλίδηs

Κένταυρος - Πευκοχώρι.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/