Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Παρέμεινε στην κορυφή ο Έβρος Σουφλίου, 1-1 στο Σιδηρόκαστρο

Ισοπαλία για Σάπες και Εύμοιρο

Νίκησαν Αετός Αρριανών και Νέα Χηλή

Έχασε ο Ορφέας Ξάνθης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Ακόμα μία σπουδαία νίκη πέτυχε η Καβάλα, αυτή τη φορά επί του Άρη Ακροποτάμου με 2-1, ενώ χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση της Προσοτσάνης με την Ελπίδα Σαππών.

Παρά την ισοπαλία με 1-1 της αναμέτρησης του Εθνικού Σιδηροκάστρου με τον Έβρο Σουφλίου, ο τελευταίος εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, ενώ πολλά γκολ σημειώθηκαν στο παιχνίδι μεταξύ Αετού Αρριανών και Ορφέα Ξάνθης , με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2. Εκτός έδρας επικράτηση με 1-0 του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Ζίχνης επί του ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας. «Πεντάρα» για την ΑΕ Νέας Χιλής, που διέσυρε εκτός έδρας με 5-1 την ΑΕ Πιερέων.

Σπουδαία νίκη για την Καβάλα που πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς με τη νίκη της με 2-1 στην έδρα του Άρη Ακροποτάμου, σε ένα ματς με πολύ κόσμο στις εξέδρες, το οποίο σημειώθηκε ωστόσο από ολιγόλεπτη διακοπή. «Λευκή» ισοπαλία 0-0 για την Προσοτσάνη και την Ελπίδα Σαππών, με τους γηπεδούχους να παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Ισοπάλια 2-2 και για την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου - Έβρος Σουφλίου 1-1

Αετός Αρριανών - Ορφέας Ξάνθης  3-2

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης   0-1
Α. Ε. Πιερέων - Α.Ε. Ν. Χηλής   1-5
Άρης Ακροπόταμου - Α.Ο. Καβάλας   1-2
Γ.Σ. Προσοτσάνης - Ελπίδα Σαπών   0-0
Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου - Ορφέας Ελευθερούπολης 2-2

.