Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Έσπασε το.. «ρόδι» ο Αθλητικός Ομιλος Ορεστιάδας

Πέτυχε την πρώτη του νίκη για το πρωτάθλημα τς Α2 Κατηγορίας Βόλεϊ επικρατώντας με 3-1 του Πανελληνίου

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΤΣ



Το… «ρόδι» στη φετινή χρονιά έσπασε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και με το 3-1 επί του Πανελληνίου πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο παρουσία 800 φίλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι «πράσινοι» με πολύ καλό σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις, πήραν τη νίκη απέναντι στους «κυανόλευκους» οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μόνο στο τρίτο σετ…

Την πρώτη νίκη που θα του δώσει την απαιτούμενη ψυχολογία για ακόμη καλύτερη συνέχεια πανηγύρισε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.

Οι «πράσινοι» έχοντας το πλευρό τους 800 περίπου φίλους τους έφθασαν στη νίκη παρουσιάζοντας επιτέλους το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και δικαίως στο τέλος κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Τσιακμάκη έχοντας διορθώσει αρκετά πράγματα από τις προηγούμενες εμφανίσεις τους μπήκαν παθιασμένα στον αγώνα και με πολύ καλό σερβίς, υποδοχή και άμυνα κατάφεραν να ελέγξουν την ροή του και στο τέλος να φθάσουν στο τρίποντο.

Ο τεχνικός του ΑΟΟ έχοντας στην πάσα τον Καψαλιάρη, κεντρικούς τους Γραμματικόπουλο, Κεμανετζή, ακραίους τους Βλασακίδη, Αρχοντίδη, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη έδειξαν πώς... έμαθαν από τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και έτσι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση.

Με τα λάθη να είναι λιγοστά, το σερβίς να πιέζει την υποδοχή του Πανελληνίου, αλλά και με τις επιθέσεις να τελειώνουν, οι Εβρίτες πήραν γρήγορα το προβάδισμα στο πρώτο σετ και παρά πίεση που δέχθηκαν στο τέλος του, με το 25-23 έκαναν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ξεκίνησε ακόμη καλύτερα απέναντι στον Σύλλογο των Ολυμπιονικών που έδειξε να επηρεάζεται αρκετά από την απουσία του τραυματισμένου Δημήτρη Σασάτη και έτσι με το 25-13 έγινε το 2-0.

Στο τρίτο σετ, ΑΟΟ και Πανελλήνιος πήγαιναν πόντο –πόντο, ωστόσο ένα ξέσπασμα των «κυανόλευκων» στο τέλος έφερε το 22-25 και το 2-1 που τον ξαναέβαλε στο παιχνίδι.

Ωστόσο οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου είχαν διαφορετική γνώμη και στο τέταρτο σετ πήραν γρήγορα το "πάνω χέρι" έχοντας μια σταθερή διαφορά πόντων και στο τέλος με επίθεση του Κεμανετζή έκαναν το 25-17 και το 3-1 που πανηγυρίστηκε δεόντως από όλους…

ΑΟΟ (Π. Τσιακμάκης) : Καψαλιάρης, Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Κουλαξίδης, Δούλιας, Προδρομίδης.

* Πριν τον αγώνα το γήπεδο μετατράπηκε σε μια… «κυψέλη» μικρών αθλητών καθώς αγόρια και κορίτσια των τμημάτων υποδομής του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και του ΑΟ Νέας Βύσσας έδωσαν αγώνες mini volley χωρισμένα σε 4 γήπεδα…

Περισσότεροι από 100 μικροί αθλητές και αθλήτριες κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων, αποδεικνύοντας πως η Ορεστιάδας κυριολεκτικά ζει και αναπνέει για το άθλημα του βόλεϊ…


Πηγή:  http://orestiadavolley.blogspot.com/