Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Οι συνοριοφύλακες για τη συνάντηση με τον Μανώλη Όθωνα

Το προεδρείο τους συναντήθηκε χθες με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και είχε την ευκαιρία να του θέσει μια σειρά από ζητήματα

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ
ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ


Με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης ,στον Νομό μας , του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Όθωνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Α/Δ Αλεξανδρούπολης, του Προεδρείου της Ένωσης μας με τον ίδιο. Στην συνάντηση το Προεδρείο είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον Υφυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα Συνοριακά Τμήματα, από πρώτο χέρι αλλά και προτάσεις για την επίλυση τους, καταθέτοντάς του σχετικό Υπόμνημα.

Μεταξύ άλλων στην συζήτηση που ακλούθησε τονίστηκαν τα έξης :

1. Προσλήψεις νέων Συνοριακών Φυλάκων στο νομό Έβρο.

2. Αποσπάσεις αστυνομικών –ειδικών φρουρών που κατάγονται από το Νομό μας και υπηρετούν σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

3. Δημιουργία ομάδας μεταγωγών για την μεταφορά των συλληφθέντων λαθρομεταναστών καθώς και η απαραίτητη προμήθεια με τα κατάλληλα για μεταγωγές αυτοκίνητα, που έχουν τόσο ανάγκη τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης .

4. Ο τεράστιος αριθμός συλληφθέντων λαθρομεταναστών.

5. Ο εφοδιασμός των υπηρεσιών με περισσότερο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός μας διαβεβαίωσε θα εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή το Υπόμνημα μας καθώς στις προθέσεις του αλλά και του Υπουργείου είναι η προσπάθεια επίλυσης όλων αυτών των προβλημάτων.

.