Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Για την πέμπτη σερί νίκη πάει απόψε η Ξάνθη

Φιλοξενεί στα Πηγάδια
τον Λεβαδειακό, σε έναν
αγώνα που ξεκινά σήμερα
στις 5.15 το απόγευμα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έτοιμη για το 5ο συνεχόμενο τρίποντο η Skoda Ξάνθη που αγωνίζεται το Σάββατο 10/12 στα Πηγάδια (17:15ΝΕΤ) απέναντι στον αήττητο μέχρι στιγμής Λεβαδειακό και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι να πάρουν την ρεβάνς από την ομάδα της Λειβαδιάς για την ήττα της προπέρσινης χρονιάς. Η Skoda Ξάνθη εκτός από τον Μάρα, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή της και αναμένεται ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης να ξεκινήσει με την ίδια 11αδα που ξεκίνησε στο Καυτατζόγλειο με την Δόξα Δράμας. Στο στρατόπεδο της Λειβαδιάς βρίσκονται και τρία πρώην στελέχη της Ξάνθης, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος, ο team manager Γιώργος Κασναφέρης και ο ποδοσφαιριστής Πασχάλης Μελισσάς.

Οι αποστολές των ομάδων:

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Σταθάκης, Βάλλας, Στάσιακ, Εντιμάρ, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Πόι, Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμος, Σουάνης, Καζάκης, Μαρκόφσκι, Νταρμπιόν και Ντίκα.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σάντσες, Μπιγκόνια, Ζουρούδης, Βασιλείου και Γκρίμπιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου) με βοηθούς τους κ. Σαραϊδάρη (Μακεδονίας) και κ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Σπάθας (Πειραιά). Μάλιστα μια καλή διαιτησία στην Ξάνθη ίσως φέρει τύχη στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουκουλάκη, που ορίστηκε να διαιτητεύσει αγώνα Europa League την ερχόμενη εβδομάδα, μαζί του και ο Σαραϊδάρης ως βοηθός αλλά και ο Σπάθας ως 4ος διαιτητής.

*Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στα Πηγάδια, νικήτρια βγήκε η ομάδα της Ξάνθης με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μάουρο Πόι.


13η αγωνιστική


Σάββατο 10/12

Skoda Ξάνθη - Λεβαδειακός (17:15 ΝΕΤ)

Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος Αθ. (17:15 NS2)

Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30 NS1)


Κυριακή 11/12

Αστ. Τρίπολης - Άρης (15:00 NS3)

Παναιτωλικός - Ο.Φ.Η. (15:00 NS2)

Εργοτέλης - Δόξα Δρ. (17:15 NS2)

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (17:15 NS1)

Κέρκυρα - Ολυμπιακός (19:30 NS2)

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/