Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Λειτουργία κέντρου πιστοποίησης αναπηρίας στο Διδυμότειχο

Δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες μετά από τη συνάντηση της βουλευτού Έβρου Ελένης Τσιαούση με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκληρωμένη οργάνωση και λειτουργία του σημείου παροχής υπηρεσιών ΚΕ.Π.Α. στο Διδυμότειχο, μετά από τη συνάντηση (Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011) της βουλευτού Έβρου του ΠΑΣΟΚ κυρίας Ελένης Τσιαούση με τον Διοικητή του ΙΚΑ κύριο Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011, η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κυρία Ελένη Τσιαούση έθεσε στον Διοικητή του ΙΚΑ κύριο Ροβέρτο Σπυρόπουλο, το σοβαρό ζήτημα της λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών ΚΕ.Π.Α. (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) στο Διδυμότειχο.

Ο κύριος Σπυρόπουλος δεσμεύτηκε για τη λειτουργία σημείου παροχής υπηρεσιών ΚΕ.Π.Α. στο Διδυμότειχο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων του Βορείου τμήματος του Νομού Έβρου και δήλωσε ότι θα ξεκινήσουν σήμερα οι διαδικασίες μετακίνησης του αρμόδιου υπαλλήλου για την ολοκληρωμένη οργάνωση και λειτουργία του σημείου παροχής υπηρεσιών ΚΕ.Π.Α. στο Διδυμότειχο.

.