Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Τίτλοι τέλους για Μανωλίδου - Άδωνι;

Σήμερα αναμένεται στην Αλεξανδρούπολη ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας για το Συνέδριο του Οργανισμού Λιμένα, την ίδια ώρα που οι φήμες για την προσωπική του ζωή φουντώνουν

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αυτό και εάν είναι είδηση, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν και μάλιστα διαρρέονται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σε.... Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνη Γεωργιάδη και πάντα σύμφωνα με αυτές τις φήμες, περνάνε κρίση στο γάμο τους.

Πληροφορίες του planet-greece από το περιβάλλον του ζευγαριου αναφέρουν είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό και μάλιστα είναι γεγονός ότι έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό.

Ο υφυπουργός προσπαθεί αυτό το διάστημα να παραμείνει ήρεμος και να συνεχίσει την δουλειά του στο υπουργείο ενώ η Ευγενία Μανωλίδου έλειψε για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον.

Το εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες δεν το ξέρουμε... ωστόσο σίγουρα εάν έρθει το τέλος στο γάμο του ζευγαριού θα είναι μια απρόσμενη εξέλιξη....

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το Ιούνιο του 2009 στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη Γλυφάδα παρουσία πολλών καλεσμένων, ξεπερνούσαν τους 1000 και με κουμπάρο τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.


Πηγή:  http://planet-greece.blogspot.com/