Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Έφταιγε το άγχος λέει ο Ουζουνίδης για το στραβοπάτημα

Στο άγχος των παικτών του να νικήσουν πάση θυσία τον Λεβαδειακό έριξε την ευθύνη για την προχθεσινή ισοπαλία της Ξάνθης ο προπονητής της ομάδας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ



Στο άγχος των παικτών του να νικήσουν πάση θυσία τον Λεβαδειακό έριξε την ευθύνη για την ισοπαλία της Ξάνθης ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την σημερινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και επισήμανε πως το μόνο που κρατά από το παιχνίδι αυτό είναι η αντίδραση μετά το γκολ των Βοιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε όμως αχάριστοι και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Γενικά δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο παιχνίδι και ίσως μας δημιούργησε άγχος το γεγονός πως θέλαμε πολύ τη νίκη. Μέσα από αυτές τις συγκυρίες όμως και τα νέα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν είναι να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι είναι η αντίδραση μετά το γκολ. Συνήθως τέτοια παιχνίδια (σ.σ. όπως το σημερινό) τα χάνεις, αλλά δείξαμε καλά στοιχεία και κυρίως ποδοσφαιρικό εγωισμό μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Τα καλά στοιχεία όμως έπρεπε να τα δείξουμε νωρίτερα κι όχι μετά το γκολ του Λεβαδειακού».

Τέλος, για το ερχόμενο παιχνίδι των Ακριτών, υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε την δουλειά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο για να είμαστε πιο άνετα βαθμολογικά και να κάνουμε καλές γιορτές».