Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οριστικό: Ο Μωραΐτης νέος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Ξάνθης

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ
ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                        ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

Ο Στέλιος Μωραΐτης με τις ψήφους του συνδυασμού του και αυτές των μειονοτικών συμβούλων του συνδυασμού Αθανασιάδη, εξελέγη νέος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο της Ξάνθης.

Μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Στέλιου Μωραΐτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν , οι μουσουλμάνοι σύμβουλοι του συνδυασμού του Γιάννη Αθανασιάδη, μεταπήδησαν στο στρατόπεδο του Στέλιου Μωραΐτη και έτσι συμπληρώθηκε η απαραίτητη αυτοδυναμία.

Η διαδικασία εκλογής Προέδρου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Μετά τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής κατατέθηκαν τρεις υποψηφιότητες από τους τρεις επικεφαλής των παρατάξεων του Επιμελητηρίου. Μετά τη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε οι ψήφοι που έλαβαν οι τρεις υποψήφιου έχουν ως εξής:

Σ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ  14

Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ  5

Ι. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  1

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ  1


Η νέα διοικητική Επιτροπή

Ο Γιάννης Αθανασιάδης, δεν δέχτηκε να γίνει η διαδικασία ανάδειξης Διοικητικής Επιτροπής και ανακοίνωσε την παραίτησή του. Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία . Στη Διοικητική Επιτροπή εκλέγονται:


Πρόεδρος Στέλιος Μωραΐτης

Α’ Αντιπρόεδρος  Χατζηγκενέ Ιρφάν

Β’ Αντιπρόεδρος  Χατίπ Σερκάν

Γεν. Γραμματέας  Νίκος Κουτσουρίδης

Οικονομικός Επόπτης  Σπύρος Κάλφας


Όλα τα μέλη εξελέγησαν με 14 ψήφους και 6 λευκά σε κάθε μία από τις 4 κάλπες που στήθηκαν. Είχει ήδη παραιτηθεί ο Ι. Αθανασιάδης και δεν μετείχε στη συνεδρίαση.






Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/