Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σε ποια δημοτική αστυνομία της Θράκης δόθηκε εντολή να μην κόβει κλήσεις;

Κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δήλωσε ότι τις ημέρες των γιορτών ο ρόλος της πρέπει να είναι συμβουλευτικός και όχι κατασταλτικός

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Συμβουλευτικός και όχι κατασταλτικός είναι ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας τις ημέρες των γιορτών.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσεγγελίδης, αυτές τις ημέρες οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας δεν προβαίνουν σε βεβαίωση πολλών παραβάσεων, κατασχέσεις προϊόντων και άλλες τέτοιες ενέργειες αλλά προτιμούν να έχουν περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο.

«Η Δημοτική Αστυνομία δεν κάθεται αυτές τις μέρες, έχει όμως συμβουλευτικό και όχι κατασταλτικό χαρακτήρα» Οι δυνάμεις βρίσκονται τόσο στο δρόμο, όσο και στο παζάρι για την πάταξη του παραεμπορίου αλλά περισσότερο μιλάνε με τον κόσμο και ελάχιστα βεβαιώνουν παραβάσεις, δείχνοντας σκληρό πρόσωπο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.


Συνεργάζονται οι πολίτες

Σταδιακά, οι πολίτες και οι επαγγελματίες δείχνουν να προσαρμόζονται στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και διευκολύνουν το έργο της Αστυνομίας. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Τσεγγελίδης, διαπιστώνεται ενδιαφέρον των πολιτών για την κατάσταση στην πόλη και μεγαλύτερη υπευθυνότητα. «Οι πολίτες θέλουν να διευκολύνουν το έργο της Αστυνομίας» σημείωσε και αναφέρει περιστατικά που διαφαίνεται μια πρόθεση συνεργασίας και κατανόησης από τους πολίτες.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/