Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Χατζηοσμάν στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Πρόκειται για μία εθιμοτυπική και ουσιαστική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ;
Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης επισκέφτηκε σήμερα ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν. Πρόκειται για μία εθιμοτυπική και ουσιαστική επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσφατη εκλογή τους και τις ημέρες των εορτών. Ακολούθησε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη της διοικούσας επιτροπής έθεσαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και τους βιοτέχνες της Ροδόπης και γενικότερα ζητήματα του επαγγελματικού κλάδου. Επιπλέον, πρότειναν λύσεις και ζήτησαν από τον βουλευτή να παρέμβει στην Αθήνα στους αρμόδιους φορείς για την διευκόλυνση και την επιτάχυνση διαδικασιών που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό και θα δώσουν βιώσιμες λύσεις σε προβλήματα των επαγγελματιών της Ροδόπης.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού για την ενημέρωση και δήλωσε παρών και συμμέτοχος στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του τόπου μας. Ζήτησε από την διοίκηση του Επιμελητηρίου να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στην Αθήνα. Τέλος, ο βουλευτής υπογράμμισε ότι σε τοπικό επίπεδο θα επιδιώξει την συνεργασία όλων των τοπικών φορέων για την προώθηση των προβλημάτων των επαγγελματιών της Ροδόπης σε κεντρικό επίπεδο.

.