Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο (κομοτηναίος) Νίκος Σουλτανίδης υπόσχεται πολλά γκολ με τον Πανθρακικό

Δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ό, τι περνάει το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της πατρίδας του να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αποφασισμένος να κάνει ό, τι περνάει το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει τον Πανθρακικό να πάρει την άνοδο, είναι ο Νίκος Σουλτανίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός του Πανθρακικού, μίλησε στο Onsports και τόνισε ότι ο Πανθρακικός δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο, ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο, είτε με την κατάκτηση της πρώτης, είτε με της τρίτης θέσης.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αυτό είναι αλήθεια, ήμασταν πολύ αγχωμένοι σε κάποιους αγώνες και αυτό μας στοίχησε. Η δικιά μου δουλειά είναι να βάζω γκολ. Όπως ο αμυντικός πρέπει να κόψει, έτσι και εγώ, πρέπει να βάλω γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου και κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον Πανθρακικό και τα νέα παιδιά να αγωνιστούν στη Super League», είπε αρχικά ο Σουλτανίδης και συμπλήρωσε:

«Στα αποδυτήρια λέμε ότι πάμε για άνοδο. Εμάς από την ομάδα επίσημα δεν μας το έχει πει κανείς αυτό. Εμείς όμως κοιτάμε μόνο την άνοδο. Στο παιχνίδι με τον Άρη μέτρησε η εμπειρία. Μας έμεινε η πίκρα, θα ήταν και εμπειρία για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες μας. Τώρα να έχουμε καλές γιορτές, με υγεία και να επιστρέψουμε με νίκες στο 2012».

.