Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Διδυμοτείχου μάζεψαν χρήματα για τον έρανο αγάπης που ξεκίνησε η Μητρόπολη

Προσέφεραν προσωπικά τους λεφτά, με ομόφωνη απόφαση, ώστε να βοηθήσουν στην προσπάθεια καθημερινής σίτισης 25 άπορων κατοίκων από την Μητρόπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΠΡΟΣ: Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδ/χου , Ορ/δος και Σουφλίου κ.κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου , παρόντων και των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας , σε συνεδρίασή του στις 29-11-2011 , μετά από σχετική εισήγηση του κυρίου Προέδρου , αποφάσισε ομόφωνα να ενισχύσει οικονομικά , ο καθένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους , με όποιο ποσό επιθυμεί , την προσπάθεια που ξεκινάει σε λίγες ημέρες η Ιερά Μητρόπολη Διδ/χου , Ορ/δος και Σουφλίου ώστε να σιτίζονται καθημερινά είκοσι πέντε (25) περίπου άποροι κάτοικοι του Δήμου μας.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα εφτακόσια ογδόντα (780,00) ευρώ , το οποίο και σας παραδίδουμε.

Σεβασμιώτατε ,

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου , καθώς και των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας , γιατί με τις άοκνες προσπάθειές σας διαμορφώθηκε ένας πολύ όμορφος χώρος (Πνευματικό Κέντρο – χώρος σίτισης) δίπλα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου. Ο Μεγαλοδύναμος να σας χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.

Οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας (πνευματικές , αλλά και υλικές – επισιτιστικές) είναι πολλαπλές. Προς την κατεύθυνση επίλυσης κάποιων , Σεβασμιώτατε , συμβάλλετε τα μέγιστα. Ο Δήμος Διδυμοτείχου είναι αρωγός τέτοιων προσπαθειών και προς την κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλουμε κι εμείς , όσο μπορούμε περισσότερο. Το ίδιο καλούμε να πράξουν και οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου μας.

Όλοι μαζί , όσο μπορεί ο καθένας απ’ τη μεριά του , μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας , παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

.