Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

O Σάββας Παντελίδης για την αγχωρική νίκη του Πανθρακικού

«Να αποβάλλουμε το άγχος» ζήτησε ο προπονητής των πρασίνων μετά την επικράτηση με 1-0 επί του Ηρακλή ψαχνών
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΤΣ


Ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα πρέπει οι παίκτες του να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιουργούν.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης υπογράμμισε ότι επιβάλλεται να αποβάλλουν το άγχος οι ποδοσφαιριστές του, ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για την τακτική που ακολούθησε ο Ηρακλής Ψαχνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη: «Δικαιώθηκα στην εκτίμηση που έκανα για το παιχνίδι, καθώς είχα πει πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει καλύτερη ομάδα τακτικά από τον Ηρακλή Ψαχνών στο κομμάτι της άμυνας και αξίζουν συγχαρητήρια στον συνάδελφο μου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε κομβικό σημείο. Πρέπει να αποβάλουμε το άγχος καθώς παραμένουμε ψηλα και να παίξουμε ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, είναι σημαντική η νίκη αλλά από αύριο κανονικά δουλειά.
Δεν μπορούμε να διασπάσουμε κλειστές άμυνες και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Δεν σχολίασα για διαιτησία στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, όπου αδικηθήκαμε και φυσικά ούτε τώρα θα αναφερθώ».
Από την μεριά του ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Αντώνης Πριόνας, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του: «Ευχαριστούμε την ομάδα του Πανθρακικού για την φιλοξενία και σε αυτόν τον τομέα βελτιώνεται το ποδόσφαιρο. Ήρθαμε με πολλές απουσίες, ωστόσο είχαμε νέα παιδιά και πήραν εμπειρίες απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Κερδίσαμε πράγματα και δεν χάσαμε.
Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή δεν ήταν καλές και για τις δύο ομάδες κατά τη γνώμη μου. Προσπαθήσαμε και ρισκάραμε στο β' ημίχρονο, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και το μέλλον μας ανήκει. Εύχομαι στον Πανθρακικό κάθε επιτυχία , είναι οργανωμένη ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται ψηλά. Καλές γιορτές σε όλους».

.