Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τρένο ο Πανθρακικός: νίκησε 2-0 στην Καισαριανή τον Εθνικό Αστέρα

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα της Κομοτηνής επιβλήθηκε εκτός έδρας του Εθνικού Αστέρα, που αγωνίστηκε με την ομάδα των Νέων

       ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, αφού παρατάχθηκαν με την ομάδα Νέων, λόγω των οικονομικών εκρεμμοτήτων της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επιπλέον, το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αφού για ακόμα μία φορά δεν κατάφεραν να σφραγίσουν τα εισιτήρια του αγώνα στην εφορία.

Στο 29' ο Σκλιοπίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θράκης.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τα ηνία του αγώνα. Στο 72' τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Πανθρακικό, αφού ο Χλωρός διαμόρφωσε το 2-0 με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη σημαντική νίκη που τους κρατά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Εθνικός Αστέρας: Γκούσεφ, Αδαμάκης, Γιακούμπι, Τλούπας, Θεολόγου, Κασνέτσης, Λαγός, Μακρής, Γκούγκας, Ινγκλαντίν, Χαροντάκης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μπουτζίκος, Σαρακατσάνος, Χλωρός, Σουλτανίδης, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης, Μπαλού, Μπαϊκαρά, Πόνσε.

.