Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Θέλει βαθμούς στην Καισαριανή ο Πανθρακικός

Στις 3.00 το μεσημέρι
ξεκινά η σημαντική
αναμέτρηση για την
ομάδα της Κομοτηνής
απέναντι στον Εθνικό Αστέρα

    ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες αλλά και με συγκρατημένη αισιοδοξία, ο Πανθρακικός αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για την Αθήνα, όπου και αύριο θα αντιμετωπίσει στην Καισαριανή την ομάδα του Εθνικού Αστέρα στις 15.00.

Σε αυτήν την προσπάθεια υπάρχουν προβλήματα, τα οποία προήλθαν από την αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο την Λάρισα. Συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Γιάννης Χρήστου και Γιάννης Στάθης δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο πρώτος θα απέχει από τους αγώνες για περίπου 10 μέρες, ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να είναι έτοιμος απέναντι στην Επανομή την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Τέλος ο Γιάννης Στάθης έχει κάταγμα στη μύτη και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Το ιατρικό επιτελείο έχει ήδη προχωρήσει στην παραγγελία ειδικής μάσκας που θα τον προστατεύσει από τις δυνατές μονομαχίες ώστε να μην υπάρξει κάποιος περαιτέρω κίνδυνος.

Στα αγωνιστικά θέματα η τεχνική ηγεσία μετά τη λήξη της πρωινής προπόνησης συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Μίνγκας, Χλωρός, Γωνιάδης, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Μπαικαρά, Πόνσε, Σουλτανίδης και Σίμωσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κύριος Τεβεκέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κυρίους Πρέντζα(Δυτ. Αττικής), Πλακογιάννη (Δωδ/νήσου) και τέταρτο διαιτητή τον κύριο Ιωαννίδη(Αργολίδας).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/