Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αναβλήθηκε λόγω παγετού το Έβρος Σουφλίου - Πόντιοι Ευμοίρου

Σαν τρένο πέρασε από την Ξάνθη ο πρωτοπόρος Εθνικός Σιδηροκάστρου, ισοπαλία για Ελπίδα Σαπών, ήττα για τον Αετό Αρριανών, νίκη στα χαρτιά για την Νέα Χιλή
              ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Αήττητος παραμένει ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, ο οποίος νίκησε με 3-0 τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ σημαντική νίκη ψυχολογίας πέτυχε η Καβάλα με 2-0 επί της ΑΕ Πιερέων.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Προσοτσάνη, η οποία πέτυχε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα, με 2-0 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ βαθμούς «έκλεψε» η Ελπίδα Σαππών από τον Άρη Ακροποτάμου, με την ισοπαλία 1-1 στην έδρα του.

Συνεχίζει στις νίκες η Καβάλα, η οποία επικράτησε της ΑΕ Πιερέων με 2-0, ενώ στην κορυφή παρέμεινε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, μετά την άνετη νίκη με 3-0 στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης.

Δυνατή αναμέτρηση έγινε μεταξύ του Αετού Αρριανών και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Ζίχνης, με τον τελευταίο να επικρατεί εν τέλει με 1-3. Τέλος, εύκολη νίκη στα χαρτιά πήρε η ΑΕ Νέας Χιλής, ενώ να σημειώσουμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση Έβρος Σουφλίου – ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 
Έβρος Σουφλίου - Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ


Γ.Σ. Προσοτσάνης - Ορφέας Ελευθερούπολης 2-0

Άρης Ακροπόταμου - Ελπίδα Σαπών 1-1

Α. Ε. Πιερέων - Α.Ο. Καβάλας   0-2

Αετός Αρριανών - Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης  1-3

Ορφέας Ξάνθης - Εθνικός Σιδηροκάστρου  0-3

ΑΕ Αμπελοκήπων - Νέα Χιλή 0-3 α.α.

.