Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ναρκωτικά σε δωμάτιο 21χρονου στις φοιτητικές εστίες του ΔΠΘ

Βρέθηκαν πάνω από 50 γραμμάρια κάνναβης

Άλλες τέσσερις συλλήψεις σε Ξάνθη και Ορεστιάδα

                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


1. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (20-1-2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 29χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 29χρονου, μία (1) συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα, βάρους 2,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.


2. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (19-1-2012) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 21χρονου μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


3. Σύλληψη τριών (3) ατόμων για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (19-1-2012) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 19 ετών και ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ξάνθης, εντόπισαν στην κατοχή των τριών δραστών μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε δωμάτιο που διατηρεί ο 21χρονος στις φοιτητικές εστίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 54 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

.