Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Περίεργη υπόθεση στην Κομοτηνή: μπούκαραν σπίτι του με όπλα, πυροβόλησαν, τον απήγαγαν και τον παράτησαν στα χωράφια. Κατέληξε στο... νοσοκομείο

Άφησαν πίσω τους μια καραμπίνα, η οποία είχε κλαπεί από ποιμνιοστάσιο
Στο σκοτάδι οι έρευνες της αστυνομίας, αφού δεν υπάρχει σύλληψη, όπως προκύπτει και από το δελτίο Τύπου
                        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου και ενός αγνώστου ημεδαπού για αρπαγή, παράβαση του νόμου περί όπλων και απλή σωματική βλάβη.


Ειδικότερα, την Πέμπτη (19-1-2012) το απόγευμα, οι δύο δράστες, οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μετέβησαν στην οικία 36χρονου ημεδαπού κρατώντας κυνηγετικές καραμπίνες, όπου ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε, από παράθυρο που είχαν σπάσει, στην οροφή της οικίας του με σκοπό να τον εκφοβίσει για να εξέλθει από αυτήν.

Ακολούθως, εισήλθαν στο σπίτι και αφού χτύπησαν τον 36χρονο, τον επιβίβασαν, με τη βία, στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό τους και τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, όπου τον ξαναχτύπησαν και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν.

Ο 36χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Εντός της οικίας του 36χρονου οι δράστες εγκατέλειψαν το ένα από τα δύο κυνηγετικά όπλα, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε κλαπεί την 17-05-2011 από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των ημεδαπών θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
 
..