Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Συγκεκριμένη ρεπόρτερ της ΕΡΑ Κομοτηνής στην υπηρεσία του Πεταλωτή

Σε αυτήν (γιατί άραγε;) έσπευσε να παραχωρήσει συνέντευξη, την ίδια δημοσιογράφο που ο ίδιος "διόρισε" πριν ένα χρόνο και πρόσφατα τάχθηκε κατά των απεργιών στην ΕΡΤ!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στην ΕΡΑ Κομοτηνής και στη δημοσιογράφο Μαρία Νικολάου έσπευσε να μιλήσει ο Πεταλωτής πχθες, μετά το τέλος της διήμερης δημοσιογραφικής απεργίας.

Βασικό του θέμα ήταν βεβαίως το θέμα του μη κλεισίματος των πυροσβεστικών κλιμακίων σε Ίασμο και Σάπες, το οποίο ανέδειξε και με δήλωση κατά την διάρκεια της απεργίας. Μια δήλωση με την οποία προσπάθησε να κλέψει την δόξα του συναδέλφου του βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, που είχε κινηθεί νωρίτερα για το ίδιο θέμα, όπως αποκάλυψε το ThrakiLive.
[http://thrakilive.blogspot.com/2012/01/blog-post_8378.html]

Και το ερώτημα που θέτουμε: τυχαία βρήκε φιλόξενη στέγη στην συγκεκριμένη εκπομπή τηε συγκεκριμένης δημοσιογράφου; Κανείς δεν διαφωνεί ότι είναι αξιόλογη. Όμως είναι η ίδια που λίγες μέρες πριν είχε σπεύσει να συνυπογράψει το κείμενο των 127 εναντίον των απεργιών στην ΕΡΤ - με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται "καθεστωτική" και "πειθήνιο όργανο πολιτικών σκοπιμοτήτων" από συναδέλφους της στην ΕΡΤ.
[http://thrakilive.blogspot.com/2012/01/127.html]

Επίσης, όπως μας θύμισε το "Σαν Σήμερα" του ThrakiLive, είναι η ίδια δημοσιογράφος την οποία πέρυσι, τέτοια μέρα, είχε διορίσει ο Πεταλωτής - άρα η συγκεκριμένη του έχει υποχρέωση - και μόνο αμερόληπτη δεν μπορεί να είναι μαζί του.
[http://thrakilive.blogspot.com/2011/01/blog-post_7246.html]

Ρωτάμε λοιπόν: τυχαία βγήκε ο Πεταλωτής στην συγκεκριμένη εκπομπή της συγκεκριμένης δημοσιογράφου; Αυτή του ζήτησε να βγει στο τηλέφωνο ή εκείνος της το ζήτησε; Γιατί δεν φιλοξενήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν;

Την ίδια ώρα, όπως γράφει το rodopinew (http://rodopinews.gr/?p=25341) και το gatzoli (http://gatzoli.blogspot.com/2012/01/blog-post_6405.html), άλλη συνάδελφος της Μαρίας Νικολάου στην ΕΡΑ Κομοτηνής (που δεν κατονομάζεται) αντιμετωπίζει κίνδυνο πειθαρχικού επειδή δεν απήργησε, αλλά ως πραγματικός λόγος περιγράφεται ότι δεν είναι και τόσο... καθεστωτική. Μάλιστα, έχει γίνει σχετική καταγγελία στην ΕΣΗΕΜ-Θ από την εργασιακή εκπρόσωπο Όλγα Ορφανίδου, επίσης εργαζόμενη στην ΕΡΑ από την Αλεξανδρούπολη. Μόνο που αυτό μπορεί να φέρει τελικά και την Ορφανίδου ως κατηγορούμενη στο Πειθαρχικό.

Όμορφος δημοσιογραφικός (υπό)κοσμος...

.