Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή για τις ομάδες μπάσκετ της Θράκης

Αρωμα τελικού στην Κομοτηνή με την ΑΕΚ να φιλοξενεί την Αγία Βαρβάρα. Στην Ξάνθη ο Αρίων παίζει με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης ενώ το Σουφλί φιλοξενεί την Χρυσούπολη
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το πιο σημαντικό εμπόδιο για να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καλείται να ξεπεράσει η ΑΕ Κομοτηνής, που υποδέχεται το Σάββατο στις 20.00 την Αγία Βαρβάρα στην φάση των προημιτελικών του θεσμού. Ο Στέφανος Βουτσάς ζήτησε από τους αθλητές του στις προπονήσεις να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση, καθώς το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν είναι η καλή πορεία στο κύπελλο και γιατί όχι η κατάκτηση του.


Η Αγία Βαρβάρα πήρε την πρώτη θέση στον άλλο όμιλο της Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και ικανότατους αθλητές και δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Αρίων Ξάνθης υποδέχεται την Ολυμπιάδα στις 20:00 σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ενώ στο Σουφλί, η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 17:00 την Χρυσούπολη.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/