Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ματς - κλειδί με απουσίες για Πανθρακικό το αυριανό στην Καισαριανή

Χωρίς Κοντογουλίδη,
Χρήστου και Στάθη ήρθαν
οι Κομοτηναίοι στην Αθήνα...

       ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη μετά τις δυο εντός έδρας νίκες επί του Πιερικού και της Λάρισας θέλει να διευρύνει το σερί του και να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει, θα έχει απουσίες οι οποίες προήλθαν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/01) με αντίπαλο την Λάρισα. Συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Γιάννης Χρήστου και Γιάννης Στάθης δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο πρώτος θα απέχει από τους αγώνες για περίπου 10 μέρες, ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να είναι έτοιμος απέναντι στην Επανομή την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Τέλος ο Γιάννης Στάθης έχει κάταγμα στη μύτη και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Το ιατρικό επιτελείο έχει ήδη προχωρήσει στην παραγγελία ειδικής μάσκας που θα τον προστατεύσει από τις δυνατές μονομαχίες ώστε να μην υπάρξει κάποιος περαιτέρω κίνδυνος.

Η αποστολή: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Μίνγκας, Χλωρός, Γωνιάδης, Ρεκλείτης, Μοσχάκης, Μπαλού, Μουνάφο, Μπαικαρά, Πόνσε, Σουλτανίδης και Σίμωσης.

.