Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ολοι... μέσα στην Ξάνθη ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ
ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ
ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕ-
ΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη (26/01) η προετοιμασία της Ξάνθης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Με εξαίρεση τον νεαρό Γούτα, που υποφέρει από τενοντίτιδα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη που πάντως θα στερηθεί στη σαββατιάτικη αναμέτρηση των υπηρεσιών των τιμωρημένων Βασιλακάκη και Μάνταλου. Ο Μανώλης Μπέρτος, αντίθετα, επιστρέφει στη δράση καθώς εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στην Ξάνθη επιδιώκουν να διευρύνουν το αήττητο σερί στις 11 αγωνιστικές, ούτως ώστε να παραμείνουν μέσα στην πεντάδα, ωστόσο άπαντες αναγνωρίζουν ότι η αποστολή της ομάδας στο Γεντί Κουλέ δεν θα είναι εύκολη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στην τελευταία της επίσκεψη στην Κρήτη για ματς με τον ΟΦΗ, τον Νοέμβριο του 2008, η ακριτική ομάδα είχε επικρατήσει 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Σουάνη.

Εκείνο το παιχνίδι βέβαια είχε διεξαχθεί στο Παγκρήτιο και όχι στο Γεντί Κουλέ. Την τελευταία φορά που η Ξάνθη επισκέφθηκε τη φυσική έδρα του αντιπάλου, ηττήθηκε 1-0, έχοντας μάλιστα στην ενδεκάδα της τον Βλάση Καζάκη και βέβαια τον Γιάννη Παπαδημητρίου (φωτό από το συγκεκριμένο ματς που είχε διεξαχθεί Μάιο του 2005)!

.