Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Να ξεκινήσει καλά η χρονιά θέλει ο Πανθρακικός στις Σέρρες

Τον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει στις 3.00 το μεσημέρι η ομάδα της Κομοτηνής, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής

ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με στόχο την πρώτη νίκη για το 2012 ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει αύριο τον Πανσερραικό (15:00) στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη με νίκη θα δείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως είναι δικαιολογημένα ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη με τον Σάββα Παντελίδη να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς και ο Ντάνιελ Πόνσε ξεπέρασε πλήρως από την προηγούμενη εβδομάδα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον αριστερό αγκώνα. Εκτός πλάνων οι Λιαπάκης, Ουέλιγκτον δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Η ομάδα της Κομοτηνής ξεκίνησε για τις Σέρρες με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή της: Σουλτανίδης, Σίμωσης, Πόνσε, Κοντογουλίδης, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Χρήστου, Κουτσόπουλος, Ταΐρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Μουνάφο, Βλάχος, Μπαλού και Γωνιάδης.

Στην αντίπερα όχθη ο Πανσερραικός θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Ο Παύλος Δημητρίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ντεμπούτο σε αποστολή κάνει ο Βασίλης Καρατζάς, που ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, αν εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του. Στην αποστολή των Σερραίων μετέχουν οι Γουμάγιας, Περπερίδης, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Ντιόγκο, Γκόμεζ, Βρούτσινα, Στεφανίδης (πιθανή ενδεκάδα), Κουτζαβασίλης, Καρατζάς, Δ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Ντα Κόστα, Βουτσιάς, Γκούρτσας, Μουσικάκης, Καρασαλίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Χατζής (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους κυρίους Παστρωμά, Κασσαβέτη (Δυτ. Αττικής)και τέταρτο τον κύριο Τεβεκέλη (Μακεδονίας)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/