Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Με φόντο το πολιτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Ραγκούσης περιοδεύει στο Νομό Έβρου

Ενδείξεις ότι γεφυρώθηκε
το χάσμα με τον πρώην
υφιστάμενό του Γ. Ντόλιο

 ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Στον Έβρο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης. Ο κ. Ραγκούσης

Το πρόγραμμα του το απόγευμα της άφιξής του ήταν ελεύθερο και η ουσιαστική περιοδεία του άρχισε από το πρωί της Τετάρτης με πρώτο σταθμό το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, όπου είχε επαφές με τη στρατιωτική ηγεσία της περιοχής ενώ λίγο αργότερα παρέστη σε εκδήλωση προς ενημέρωση των στρατιωτικών στελεχών για θέματα του Υπουργείου. Αμέσως μετά ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατευθύνθηκε προς τον κεντρικό Έβρο, όπου και επισκέφτηκε στρατιωτικά φυλάκια στην περιοχή του Σουφλίου και παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του η στρατιωτική ηγεσία της εν Διδυμοτείχω εδρεύουσας Μεραρχίας.

Τον Υπουργό συνόδευαν οι δύο γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο και οι Αντιπεριφερειάρχες Γεωργία Νικολάου και Γιώργος Ούστογλου.

Ωστόσο η επιλογή του να φύγει από την Αθήνα αυτήν ακριβώς τη στιγμή (την ώρα δηλαδή που συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ) και να περιοδεύει στο νομό Έβρου μοιράζοντας ευχές στο στρατιωτικό προσωπικό της περιοχής εγείρει ποικίλα ερωτήματα.


Έντονο το πολιτικό παρασκήνιο

Την ίδια ώρα ο Έβρος έγινε για τον κ. Ραγκούση και τόπος πολιτικών ζυμώσεων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν από το βράδυ της Τρίτης το δείπνο στο οποίο παρέστη στο χωριό Νίψα είχε και «άρωμα» πολιτικό. Οι φήμες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν και οι σχηματισμοί που διαμορφώνονται εν όψει των εσωκομματικών αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ, ενώ η άφιξή του εδώ πιστοποίησε και την επανασύνδεση του με τον Εβρίτη βουλευτή Γιώργο Ντόλιο, τον οποίο όλοι θυμούνται ότι είχε «αδειάσει» όταν συνυπηρετούσαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 
Πηγή:  http://ebros.gr/