Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αήττητος δραπέτευσε από τις Σέρρες ο Πανθρακικός

Η ομάδα της Κομοτηνής είναι η μεγάλη κερδισμένη από το 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπήρξε νικητής στο ντέρμπι τως Σερρών ανάμεσα στον τοπικό Πανσερραϊκό και τον Πανθρακικό, που μάλλον νιώθει κερδισμένος με το 0-0 και τον βαθμό που κατέκτησε.

Η ομάδα της Κομοτηνής έφυγε αλώβητη από τις Σέρρες και διαητηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Football League. Ο Πανθρακικός απειλήθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο από τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό, ωστόσο στην επανάληψη κράτησε με ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν και πήρε έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4' έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ανάκογλου αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε και ο Πανθρακικός ισορρόπησε κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Στο 26', ο Στεφανίδης γύρισε έξυπνα τη μπάλα στον Βρούτσινα ο οποίος έπιασε απευθείας το σουτ, αλλά για κακή του τύχη είδε τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυνόμενων και να απομακρύνεται.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Στεφανίδη στις καθυστερήσεις, ενώ και η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε μια φορά κοντά στο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 36' και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λανθασμένη έξοδο του Γουμάγια, ο Μπαλού έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Οσο... τρωγόταν το πρώτο ημίχρονο, τόσο κακό ήταν το δεύτερο. Οι δύο ομάδες κυριολεκτικά έσβησαν μηχανές και οι γκολκίπερ είχαν ρόλο θεατή στο παιχνίδι. Οι προσπάθειες των παικτών αναλώθηκαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και βέβαια το θέαμα ήταν κάκιστο με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος, προς απογοήτευση των περίπου 300 φίλων του Πανσερραϊκού που πέρασαν το απόγευμά τους στο γήπεδο.

Πανσερραϊκός (Π. Δημητρίου): Γουμάγιας, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ανάκογλου (46' Ντα Κόστα), Παντελιάδης, Τριανταφύλλου Κ., Γκόμεζ (84' Τσαούσης), Βρούτσινα (55' Βουτσιάς), Στεφανίδης.

Πανθρακικός (Σ. Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Μακρυδημήτρης (10' Μουνάφο), Κοντογουλίδης (58' Σουλτανίδης), Πόνσε (77' Βλάχος), Μπαλού.

.