Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Έκλεισαν τα Bodyline στην Ξάνθη


Είχε προηγηθεί πέρυσι το λουκέτο στην Καβάλα, ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είχε συλληφθεί από τους πρώτους για χρέη στο δημόσιο
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ
ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ
ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;



To κατάστημα Bodyline Ξάνθης έκλεισε οριστικά. Πριν από ένα χρόνο είχε κλείσει το αντίστοιχο της Καβάλας και ήταν γνωστό ότι υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στην εταιρία.

Πρόσφατα, εξάλλου, είχε φυλακιστεί για χρέη στο δημόσιο ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος. Από την αναστολή λειτουργίας των Bodyline στην Ξάνθη χάνουν την εργασία τους αρκετές κοπέλες, κυρίως.

Ταυτόχρονα όμως προκύπτει σοβαρό πρόβλημα με τις πελάτισσες της επιχείρησης.

Όπως είναι γνωστό αυτού του είδους οι εταιρίες, πωλούν στους πελάτες «προγράμματα» μεγάλης διάρκειας, συνήθως εξάμηνης ή ετήσιας. Τα προγράμματα αυτά προπληρώνονται μέσω πιστωτικών καρτών ή άλλων μεθόδων και έτσι οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να το ακολουθοήσουν.

Όμως στην περίπτωση που το κατάστημα κλείνει, οι πελάτες καλούνται να πάνε στο κοντινότερο κατάστημα , που είναι αρκετά μακριά ή να χάσουν τα λεφτά που έχουν δώσει. Τα προγράμματα ξεκινούν από μερικές εκατοντάδες ευρώ και φτάνουν μέχρι και αρκετές χιλιάδες ευρώ.


Θα γλιτώσουν κάποιοι από τις «μεθόδους» τους

Τουλάχιστον, με τη διακοπή λειτουργίας ενός ακόμη ισντιτούτου, με την αρνητική φήμη που το συνοδεύει, ανακουφίζεται σε ένα βαθμό η επιστημονική κοινότητα καθώς η παροχή των υπηρεσιών αυτού του είδους των επιχειρήσεων συνιστά μεγάλη εξαπάτηση των πελατών και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/