Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη Κοροϊδία: ο Κραουνάκης έχει εισιτήριο στην Αθήνα μόλις 10 ευρώ και στην "φτωχή" Θράκη ζητάει 25!!!

Καταγγελία από αναγνώστη
του ThrakiLive ενόψει της
αποψινής του εμφάνισης στο
Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ: ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ 25 ΕΥΡΩ - ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 15. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΥΡΩ. Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΠΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ...

ΕΛΙΠΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΦΓΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ THRAKILIVE: Μεταφέραμε την καταγγελία της αναγνώστριας όπως μας εστάλη - και με την ορθογραφία που είχε. Πράγματι, είδαμε από μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ ότι ο Στ. Κραουνάκης έχει σταθερό εισιτήριο 10 ευρώ στις παραστάσεις που δίνει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, αλλά αν καταλάβαμε καλά είναι άλλη παράσταση και όχι αυτή που φέρνει στην Θράκη. Αξίζει να σημειώσουμε τέλος ότι την παράσταση "55", που ανέβασε στις 25 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και ξαναπαρουσιάζει σήμερα στο ίδιο χώρο, θα την ανεβάσει σε 10 μέρες (20 Φλεβάρη) και στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι. Εκεί η τιμή είναι σταθερή, στα 15 ευρώ.

Το ThrakiLive είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε εξήγηση από τους υπευθύνους, μπορεί το καπέλο στην Κομοτηνή να οφείλεται στο Μέγαρο Μουσικής και όχι στον Κραουνάκη. Τέλος, παραθέτουμε το σημείωμα από το Athinorama για τις παραστάσεις του στην Αθήνα: Με τίτλο που τα λέει όλα ή έστω δεν κρύβει πολλά –«Δε μασάμε!!! 2012 φιλιά»–, ο Σταμάτης Κραουνάκης στήνει με τη Σπείρα του στην «Αθηναΐδα» τέσσερα μουσικά επεισόδια για έκτακτα «καιρικά φαινόμενα»! Από 8/2 και για τέσσερις Τετάρτες, με εισιτήριο 10 ευρώ, δωρεάν κρασί, δύο πιάνα και πολλά πολλά τραγούδια, δίνονται συλλογικά μαθήματα αισθητικής επιβίωσης – χέρι χέρι για τις δύσκολες στιγμές (και για τα δύσκολα γενικώς!). Σε έκτακτες «κρυφές» εμφανίσεις θα δούμε καλλιτέχνες όπως ο Κώστας Μακεδόνας, ο Κώστας Λειβαδάς, η Αγλαΐα Παππά κ.ά.δ.δ. [σ.σ.: και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις].

.