Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός απόψε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανοίγει η «αυλαία» της
αγωνιστικής  της Βόλει
Λιγκ από σήμερα
Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

     ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με αναπτερωμένο το ηθικό, αφού πριν το ρεπό, είχε προηγηθεί η νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει σήμερα στις 7 μ.μ. τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο PAOK Sports Arena.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι τα ρεπό ήρθε μετά από μια μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί του Ολυμπιακού και ελπίζω να μην μας επηρεάσει, αν και με τα φιλικά παιχνίδια που κάναμε προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα σε καλή κατάσταση» και συνέχισε: «Στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αφού έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Μας ξέρουν, τους ξέρουμε, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορο βόλεϊ κι οι δύο μικροί του ακραίοι έχουν το σεβασμό μας γιατί παρά την ηλικία τους παίζουν καλά. Εμείς πρέπει να τους περιορίσουμε, όπως και τον Γκονζάλες για να πάρουμε τη νίκη».

Από τη δική του πλευρά ο Γιάννης Ανδρεάδης τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι αν κι από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, αλλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα δύο που ακολουθούν με Σύρο και Παμβοχαϊκός θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη», είπε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος και θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς παρά την απουσία του Παπάζογλου, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα το χτυπήσουμε στα ίσια, αφού νομίζω ότι οι διαφορές των δύο ομάδων είναι πολύ μικρές».

.