Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ενόψει ψηφοφορίας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Τι θα κάνουν Ντόλιος, Ρενταρή, Τσιαούση, Μάντατζη, Χατζηοσμάν;

Ο βουλευτής Άρτας Παύλος
Στασινός δεν είναι πλέον
μέλος του Κοινοβουλίου

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;
Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε ότι παραιτείται από βουλευτής της Άρτας ο Παύλος Στασινός, γεγονός που σημαίνει ότι η βουλευτική του έδρα παραμένει στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στασινός οδηγήθηκε στην κίνηση υπό το βάρος των σκληρών μέτρων που θα επιφέρει η νέα δανειακή σύμβαση και θα κληθεί να ψηφίσει η Βουλή. Στην επιστολή του φέρεται να αναφέρει ότι «οι ιδεοληπτικές εμμονές της τρόικας σε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση και αυξάνουν τους ανέργους και τους φτωχούς, προβληματίζουν και ανησυχούν», ενώ τονίζει: «Η παραίτησή μου είναι μονόδρομος».

Πρώτος επιλαχών στην λίστα του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια της Άρτας είναι ο δήμαρχος Άρτας Ιωάννης Παπαλέξης και ακολουθεί ο κ. Χρήστος Γκόκας, ο οποίος θα κληθεί να καταλάβει την θέση του παραιτηθέντος βουλευτή. Σε περίπτωση που αρνηθεί, τελευταία επιλαχούσα είναι η κυρία Αναστασία Κατσαντούλα.

Ο κ. Στασινός εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Άρτας το 2009, ενώ στις εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής, και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.


Αναμένεται μπαράζ και άλλων παραιτήσεων ή δηλώσεων. Ερωτηματικό είναι τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Θράκη που ΔΕΝ μετέχουν στην κυβέρνηση, δηλαδή Ντόλιος, Ρενταρή, Τσιαούση, Χατζηοσμάν και Μάντατζη...

.