Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η πιθανή υποψηφιότητα της ΝΔ στον Έβρο που ανατρέπει τα δεδομένα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Τζάμπα το gatzoli διενεργεί ψηφοφορία μεταξύ των φημολογούμενων, αφού δεν την έχει  υπολογίσει και έτσι αυτό το γκάλοπ  φαντάζει ξεπερασμένο από τις εξελίξεις

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ 

Φωτιές στους νεοδημοκράτες του Έβρου έχει βάλει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" την περασμένη Κυριακή. Στην σελίδα 22 και στην παραπολιτική στήλη Dark Room υπήρχε αναφορά σε μια πιθανή υποψηφιότητα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στο νομό Έβρου, που εφόσον επιβεβαιωθεί θα βάλει... μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής. Αντιγράφουμε:

Μεταξύ των ψηφοδελτίων Έβρου και Α΄Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας,"παίζει μπάλλα" το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομα του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κ. Νικόλα Βαφειάδη. Αν κρίνουμε πάντως από τις πληροφορίες που θέλουν τον πάλαι ποτέ συνεργάτη του κ. Αντώνη Σαμαρά-από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης- κ. Άκη Γεροντόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του Νομού Έβρου, όπου και εκλέγεται, μάλλον δύσκολα θα αφήσει ο κ. Βαφειάδης την πρωτεύουσα... Σε κάθε περίπτωση πάντως στη Ν.Δ ισχύει το άγνωσται οι βουλαί του...προέδρου!.


Για όσους δεν γνωρίζουν, ο εφοριακός στο επάγγελμα Νίκος Βαφειάδης ήταν για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, επί θητείας Νικήτα Κακλαμάνη. Κατάγεται από τα Ρίζα του Έβρου, διατηρεί επαφές με την πατρίδα και άριστες σχέσεις με τους συλλόγους Θρακιωτών της πρωτεύουσας, όπου παραδοσιακά λαμβάνει πολλούς σταυμούς στις δημοτικές εκλογές. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ (Πανελλήνιας Εταιρείας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση).

Μέσω Κακλαμάνη ο Βαφειάδης διαθέτει άκρες στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, αλλά πάντα είχε άριστες και φιλικές σχέσεις και με τον Άκη Γεροντόπουλο. Για αυτό και πιστεύουμε ότι τελικά θα γεμίσει μάλλον το ψηφοδέλτιο της Αθήνας, όπου ωστόσο θα είναι δύσκολο να εκλεγεί κόντρα στα μεγαθήρια που υπάρχουν, παρά αυτό του Έβρου. Όπως δηλαδή θα γίνει και με την Βίκυ Τζότζολα αλλά και με τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, που επίσης έχουμε αποκαλύψει ότι είναι πιθανό να πολιτευτεί και μάλιστα να είναι αντίπαλος του Βαφειάδη στην Α' Αθήνας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η πιθανή υποψηφιότητα Βαφειάδη τινάζει και στον αέρα το γκάλοπ που διενεργούσε εδώ και λίγες ημέρες το gatzoli για τους υποψηφίους της ΝΔ στον Έβρο. Κάθε πιθανό και απίθανο όνομα έχουν συμπεριλάβει σε αυτό, όμως τον Βαφειάδη δεν τον σκέφτηκαν. Και έτσι την πάτησαν, γιατί δεν είναι φυσιολογικό να διεξάγεται γκάλοπ και να απουσιάζει όνομα που φιγουράρει στις μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες για την περιοχή, έτερον εκάτερον αν εξηγήσαμε τους λόγους που εκτιμούμε ότι δεν θα πολιτευτεί τελικά στην Θράκη.

Δείε παρακάτω ποιους συμπεριέλαβε το gatzoli στην ηλεξτρονική του ψηφοφορία για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη...