Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Νέα δήλωση Ξυνίδη με αιχμές για το θέμα του Τελωνείου Λάγους

Μέσω απάντησης στην τοπική εφημερίδα "Θράκη", ο αν. Υπουργός Ανάπτυξης γνωστοποίησε χθες το απόγευμα ότι υπεγράφη η απόφαση για τη συνέχιση της λειτουργίας του
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μέσω απάντησης σε τοπική εφημερίδα ο Αν. Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, γνωστοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, ότι υπεγράφη η απόφαση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Τελωνείου Λάγους.
Συγκεκριμένα, με ολιγόλογη ανακοίνωση που διανεμήθηκε από το γραφείο του αφήνει αιχμές για σχόλιο της Εφημερίδας “Θράκη” που κάνει λόγο για οριστική αναστολή λειτουργίας του Τελωνείου και απαντά ότι την ίδια μέρα ο Παντελής Οικονόμου υπέγραψε τη σχετική απόφαση. Το σχόλιο, βέβαια, κινήθηκε στο κλίμα των τελευταίων ημερών για την αβεβαιότητα που υπήρξε στο θέμα του Τελωνείου αλλά και μετά από την ανάρτηση στο προσωπικό blog του Σωκράτη Ξυνίδη για τις ενέργειες της αυτοδιοίκησης. Τελικώς, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί μάλλον κλείνει.


Η δήλωση Ξυνίδη αναφέρει:

“Στην έγκριτη εφημερίδα "Θράκη" σήμερα αναγράφεται σε δηκτικό παραπολιτικό σχόλιο ότι το τελωνείο Λάγους έκλεισε οριστικά και ο γράφων ειρωνικά εξαίρει την "δυναμική" των τοπικών παραγόντων που απέτυχαν να αποτρέψουν το κλείσιμο. Δυστυχώς για την έγκριτη εφημερίδα και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους με απόφαση που υπογράφτηκε την ίδια μέρα από τον υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικόνμου, το τελωνείο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά στο Πόρτο Λάγος.

Σωκράτης Ξυνίδης“

 
Πηγή: http://www.xanthipress.gr/