Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης

Στις 2.00 το μεσημέρι
με πέντε θέματα στην
ημερήσια διάταξη

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Καλούνται τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, όπως την 01/02/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα ακόλουθα θέματα :

1.Να τοποθετηθεί στην περιοχή πέριξ του Φάρου περίπτερο ενημέρωσης της ΤΙΕΔΑ με έμψυχο δυναμικό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην Αλεξανδρούπολη τόσο των ημεδαπών όσο και των αλλοδαπών(information center) και φυσικά αν είναι δυνατόν και με οθόνες αφής(touchscreen).

2. Στο ρέμα της Ειρήνης που βρίσκεται βορείως της γέφυρας του Μαΐστρου απαιτείται επέμβαση εκ μέρους του Δήμου, ώστε να μην γίνουμε μάρτυρες δυσάρεστων γεγονότων ενόψει των χειμερινών βροχοπτώσεων και των τεράστων ποσοτήτων υδάτων που κατέρχονται.

3. Στην οδό Καραολή και Δημητρίου από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας(επιβατικός σταθμός ΟΣΕ) μέχρι και το ύψος των αποθηκών της πρώην ΚΥΔΕΠ χρειάζεται επιπρόσθετη φωταγώγηση, αν και έχουν ήδη γίνει επεμβάσεις από τον Δήμο(έξαρση φαινομένου εγκληματικότητας στην περιοχή).

4. Στην οδό Ανατολικής Θράκης στον οικισμό της Νέας Χηλής απαιτείται μονοδρόμησή της λόγω του επικλινούς χαρακτήρα της και μετέπειτα ασφαλτόστρωση όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν(η μονοδρόμηση να γίνει με κατεύθυνση από βορρά προς νότο).

5.Χορήγηση προέγκρισης αδειών ίδρυσης καταστημάτων – Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής.


Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης

Μαρία Πόντικα

.