Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Διακινούσε ναρκωτικά μέσα από τη φυλακή

Συνελήφθησαν δύο με πάνω από ένα κιλό κάνναβης, ενώ ο τρίτος κρατείται για παλιότερη υπόθεση
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών νεαρών Ελλήνων ηλικίας μόλις 20, 18 και 17 ετών
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, με τη συνδρομή Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, ο 17χρονος και ο 18χρονος, οι οποίοι συνεργάζονταν με τον 20χρονο έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης της Χώρας.



Συγκεκριμένα, στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας, περιήλθαν πληροφορίες ότι, ο 20χρονος δράστης, ο οποίος ήδη κρατείται σε κατάστημα κράτησης, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, συνεχίζει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, μέσα από αυτό, με τη βοήθεια συνεργατών του. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση αυτών, αστυνομικός της παραπάνω υπηρεσίας, ύστερα από προκαθορισμένο ραντεβού εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής στον 18χρονο, επιδεικνύοντας του, το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο 17χρονος, ο οποίος έφερε μαζί του, μία χαρτοσακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.012 γραμμαρίων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία που είχαν συμφωνήσει. Ακολούθως, επενέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος Καβάλας και συνέλαβαν τους δύο δράστες.



Κατασχέθηκαν 1.012 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο προσέγγισαν το προσυμφωνημένο σημείο οι δράστες.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.