Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μεταγραφική βόμβα του Πανθρακικού με τον Μπέλιτς του Ατρομήτου

Ο 28χρονος σέρβος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας της Κομοτηνής, που πάει βουρ για την άνοδο
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Πανθρακικός στοχεύει στην άνοδο και το αποδεικνύει καθημερινά. Πέραν της πολύ καλής πορείας στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με μορφή δανεισμού του Νίκολα Μπέλιτς, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στους Πράσινους (οι Κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την παραχώρησή του).

Φέτος, ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου "αρίθμησε" επτά ματς με την φανέλα των Περιστεριωτών και αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης του Πανθρακικού, μαζί με τους υπάρχοντες στο ρόστερ. Με αυτήν την κίνηση η ομάδα της Κομοτηνής δυναμώνει ακόμα περισσότερο και ο Σάββας Παντελίδης έχει πλέον περισσότερες επιλογές στη διάθεση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με μία λιτή ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Νίκολα Μπέλιτς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην ΠΑΕ Πανθρακικός»

.