Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Τζότζολα στη Νέα Δημοκρατία

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να γεννήσει η Ορεστιαδίτισσα και η Συγγρού ανακοίνωσε αυτήν της πήρε την θέση ως υπεύθυνση για τα Νέα Μέσα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
(ΕΚΠΛΗΞΗ: ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΑ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ... ΠΑΣΟΚ!!!)

Με απόφαση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου και Διευθυντή Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Μουρούτη, ορίζεται σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα, η κυρία Δέσποινα Μπακάλη. Στον ρόλο που έπαιζε η ορεστιαδίτισσα Βασιική Τζότζολα, δηλαδή, που ως γνωστόν έχει παραιτηθεί από αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ λόγω της επικείμενης καθόδου της στις εκλογές ενώ την Πέμπτη γέννησε και ένα υγιέστατο αγοράκι.


Η Δέσποινα Μπακάλη σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (1990 – 1994). Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 1996 στο τομέα της Ευρωπαϊκής Διοίκησης. Στη διπλωματική της εργασία ασχολήθηκε με τους «Μηχανισμούς Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» .

Εργάστηκε στην Alpha Bank από το 1996 έως το 2009 και είχε ως βασικό της αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις. Το 2010, μαζί με δύο συνεργάτες, δημιούργησε την 3Sixty.com, εταιρεία που ειδικεύεται στην στρατηγική επικοινωνία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται με την πολιτική από τα φοιτητικά της χρόνια ενώ συμμετείχε μεταξύ άλλων στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας και στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πιο ενδιαφέρον; Η Μπακάλη είναι παντρεμένη με διακεκριμένο στέλεχος της... νεολαίας του ΠΑΣΟΚ!!!  Πρόκειται για τον Άγη Τάτση, πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, επί προεδρίας Τόνιας Αντωνίου…!!!

.