Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Υποδέχθηκαν τον Παπουτσή και τον Όθωνα με...νεκροφόρες!

Δεν ήταν μία ή δύο αλλά... τέσσερις και είχαν παραταχθεί όλες τους στο
αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

                     ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν ο Χρήστος Παπουτσής και ο Μανώλης Όθωνας με σκοπό να μεταβούν στην Ορεστιάδα για να εγκαινιάσουν τις εργασίες για το φράχτη του Έβρου. Σίγουρα όμως δεν περίμεναν να τους υποδεχθούν τέσσερις παρατεταγμένες νεκροφόρες!

Τις νεκροφόρες είχαν παρατάξει ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της πόλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπαγωγή των συγκεκριμένων οχημάτων στην κατηγορία των πολυτελών ΙΧ και όχι σε αυτή των επαγγελματικών όπως ήταν μέχρι πέρσι, με αποτέλεσμα η δαπάνη για τα τέλη κυκλοφορίας να εκτοξευθεί.

Την ίδια ώρα στην Ορεστιάδα γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από διάφορους φορείς για την κατασκευή του "φράχτη" στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.

Η Ανοιχτή Συνέλευση Ορεστιάδας και οι Stop Evros Wall κάλεσαν το κόσμο του Έβρου να συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία της Ορεστιάδας για να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ στο "Φράχτη της Ντροπής" 'οπως πολλοί τον αποκαλούν. Αξίζει να σημειωθεί πως η η Β ΕΛΜΕ Έβρου κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας για τα μέλη της που επιθυμούν να παρευρεθούν στη Ν.Βύσσα.

 
Πηγή:  http://www.e-evros.gr/