Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη από το DΕΒ στα Γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ξάνθης

Το εξτρεμιστικό μειονοτικό κόμμα Σαδίκ συνεχίζει το φλερτ με κοινοβουλευτικές παρατάξεις και μετά από τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις επαφές και με αυτό της Ντόρας
      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Tα στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης Ξάνθης του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (DEB), στο πλαίσιο των επισκέψεων και επαφών που ξεκίνησαν στα πολιτικά κόμματα, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΜΣΥΜ) στην Ξάνθη.

Τον αντιπρόεδρο του κόμματος και υπεύθυνο της νομαρχιακής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και τα στελέχη του κόμματος κατά την επίστεψη το Σάββατο στις 4 Φεβρουαρίου 2012, στο γραφείο της ΔΗΜΣΥΜ στη Ξάνθη, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος Δημήτρης Παναγιωτάκης, ένας από τους ιδρυτές και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΣΥΜ και πρώην βουλευτης Ιλχάν Αχμέτ και το μέλος του κόμματος επιχειρηματίας από την Ξάνθη Γιουσούφ Ντελή.

Ο Οζάν Αχμέτογλου στην ομιλία του εξέφρασε την πίστη τους στο διάλογο μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και την αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων. Ο Αχμέτογλου ανέφερε ότι στην νέα εποχή ο διάλογος και η διαβούλευση θα πρέπει να βγει στο προσκήνιο. Επίσης ο Αχμέτογλου, έδωσε πληροφορίες σχετικά με το κόμμα και της προσπάθειες αναδιάρθρωσης του κόμματος.

Ο Δημήτρης Παναγιωτάκης από την πλευρά του εκφράζοντας την ικανοποίησή του από την επίσκεψη των στελεχών του ΚΙΕΦ, ανέφερε ότι το κόμμα τους προσεγγίζει την μειονότητα με ειλικρίνεια. Ο Παναγιωτάκης, εξέφρασε την ελπίδα να συνεχιστεί αυτή η επαφή που ξεκίνησε.

Ενώ ο Ιλχάν Αχμέτ, ένας από τους ιδρυτές του κόμματος και μέλος της κεντρικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΚΙΕΦ για την επίσκεψη τους και τόνισε ότι η ΔΗΜΣΥΜ είναι ένα κόμμα που σέβεται την διαφορετικότητα.

Κατά την επίσκεψη, τα στελέχη των δύο κομμάτων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα. Τέλος κατά την επίσκεψη των στελεχών του ΚΙΕΦ, ο Οζάν Αχμέτογλου δώρισε μια πλακέτα στον πρόεδρο της νομαρχιακής οργάνωσης Ξάνθης της ΔΗΜΣΥΜ Δημήτρη Παναγιωτάκη.

.