Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομα του Σαμαρά ο Στυλιανίδης στην πίτα της ΝΟΔΕ Ημαθίας!!!

Πήγε εκεί (μετά Γιούλης...) ως επίσημος ομιλητής αλλά απέφυγε έντεχνα να αναφέρει το όνομα του αρχηγού της παράταξης

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ



Πολύς κόσμος στο ‘Αιγές’, ωστόσο μουδιασμένος. Ίσως από την κρίση, ίσως από επιλογή, ίσως από ένστικτο…

***

Κι ο επίσημος καλεσμένος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, καλός ομιλητής, ωστόσο κινήθηκε σε ρηχά νερά, χωρίς κορώνες και ακρότητες αντιπολιτευτικές. (Εξάλλου… κυβέρνηση είναι!)

***

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομιλητής χειροκροτήθηκε μόνον όταν... αναφέρθηκε στο όνομα του εθνάρχη ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, και φυσικά στο τέλος.


***

Δεύτερη παρατήρηση επί της ομιλίας; Ότι ο ομιλητής δεν αναφέρθηκε ούτε μία φορά στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Ο ηγέτης μας, ο αρχηγός μας, αλλά όχι ο Αντώνης Σαμαράς.

***

Εξ όσων γνωρίζουμε, το τελευταίο διάστημα ήταν η πρώτη εκδήλωση της ΝΟΔΕ στην οποία παραβρέθηκε ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ. στην Ημαθία Μιχάλης Χαλκίδης. Πρόοδος.

***

Είχαν την τιμητική τους πάντως τα στελέχη τα ονόματα των οποίων ακούγονται για το ψηφοδέλτιο. Με εξαίρεση τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Καλαϊτζίδη, ήταν όλοι και όλες εκεί…

***

Απ’ αυτούς, Χαλκίδης, Τσαβδαρίδης, Μπατσαρά, Γιαννούτσου, Βεσυρόπουλος, Ζιώγας και Σαρηγιαννίδης επέλεξαν το (πρώτο) τραπέζι (πίστα) του Στυλιανίδη. Οι λοιποί Μπαρτζώκας, Ορφανός, Πατσίκας, Σακλάς, κινήθηκαν περιφερειακά…

***

Ξεχωριστές παρουσίες στο τραπέζι Στυλιανίδη οι δύο θηλυκές του ψηφοδελτίου, Γεωργία Μπατσαρά και Σταυρούλα Γιαννούτσου. Με τη δεύτερη να προσελκύει τα βλέμματα των περίεργων που δεν τη γνώριζαν…

***

Αεικίνητη η Σοφία Ζεϊμπέκη, μέλος της ΝΟΔΕ, ήταν πανταχού παρούσα. Άνετη και ευδιάθετη οργάνωνε, συντόνιζε, έλυνε ζητήματα οργανωτικά. Άριστα!

***

Είχε προηγηθεί συνέντευξη τύπου του κ. Στυλιανίδη σε άλλο χώρο του ξενοδοχείου, όπου παραβρέθηκε και αγανακτισμένη πολίτης που ρώτησε τον υπουργό αν το κόμμα του θα πάρει την κομματική επιχορήγηση μ’ αυτή την κρίση. Δεν καταλάβαμε τι απάντησε ο υπουργός, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα την πάρει.

***

Τρεις μέρες στις Βρυξέλλες, προσφορά του ευρωβουλευτή Γιώργου Παπαστάμκου, ήταν το βραβείο στα πιτάκια.
 
 
Πηγή:  http://eleytheriadhs.blogspot.com/