Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Στον Χατζηοσμάν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας


Επισκέφθηκε τον βουλευτή
Ροδόπης στο πολιτικό του
γραφείο στην Κομοτηνή,
αλλά όχι μόνον εθιμοτυπικά

                     ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ;


Τον βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε στο πολιτικό του γραφείο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης που αναδείχτηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου. Η επίσκεψη πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της, είχε σκοπό να εγκαινιάσει μία συνεργασία του βουλευτή με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από μία ώρα συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα όλα τα θέματα που αφορούν τους νέους επιστήμονες της Μειονότητας, με έμφαση την ανεργία και την μειονοτική εκπαίδευση. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την θετική βούληση για μελλοντική συνεργασία και διατήρηση του διαύλου επικοινωνίας που εγκαινιάστηκε με την επίσκεψη στο γραφείο του βουλευτή.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος όταν συναντάω νέους με διάθεση για δουλειά, με όραμα και νέες ιδέες. Με επισκέφτηκαν σήμερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Τους συνεχάρη για την εκλογή τους. Είχαμε μία πολύ μεστή και ουσιαστική συζήτηση. Με τον Σύλλογο Επιστημόνων είχαμε ανέκαθεν μία αρμονική συνεργασία η οποία εύχομαι να συνεχίσει με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να αποδώσει σύντομα καρπούς. Είμαι στη διάθεση του Συλλόγου και όλων των νέων της Μειονότητας να ακούσω τα προβλήματά τους, να συζητήσω τις ανησυχίες τους, όλα όσα τους απασχολούν και να αναζητήσουμε από κοινού οριστικές και βιώσιμες λύσεις.»

.