Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερώνει μέχρι το απόγευμα ο Ντέμης για την ΑΕΚ

Ο Εβρίτης θα ανακοινώσει δημόσια στον κόσμο τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τις συζητήσεις μεταξύ των μετόχων που γίνονται εδώ και μία εβδομάδα
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Το απόγευμα της Δευτέρας θα μιλήσει ο Ντέμης Νικολαϊδης, ανακοινώνοντας δημόσια στον κόσμο της ΑΕΚ τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τις συζητήσεις μεταξύ των μετόχων που γίνονται εδώ και μία εβδομάδα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος της ενημέρωσης που θα κάνει ο Ντέμης Νικολαϊδης αλλά υπάρχει η πιθανότητα να παρέμβει σε ραδιοφωνικό σταθμό ή να καλέσει συνάντηση με ορισμένους δημοσιογράφους.

Είναι ευνόητο πως όσα θα ειπωθούν από το στόμα του είναι πολύ μεγάλης σημασίας για το μέλλον της ΑΕΚ και αν τελικά βγει από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο.

Να τονίσουμε πως -σύμφωνα με όσα διαρρέονται- το πιο αισιόδοξο σενάριο προβλέπει να δώσουν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004 ποσό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ και παράλληλα να καλύψουν το δάνειο από τη Morgan Stanley (με ένα επιπλέον ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), ενώ το πιο απαισιόδοξο ή… ρεαλιστικό σενάριο αφορά την καταβολή περίπου 3 εκατ. ευρώ.

.