Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μεγάλες καταστροφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης

Στην Επιτροπή Ποιότητας
Ζωής του Δήμου φέρνει το
θέμα των καταστροφών η
δημοτική κίνηση
«Πολίτες για την Αλλαγή»

             Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ


Ξάνθη, 07.03.2012

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ
Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ξάνθης
Αντιδήμαρχο Ξάνθης, κ. Παναγιώτη Ταρενίδη

Αίτημα ένταξης προ ημερησίας διάταξης θεμάτων, προς συζήτηση, στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ξάνθης

Παρακαλούμε να εντάξετε ως προ ημερησίας διάταξης το παρακάτω θέμα στη προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ξάνθης:

1. Στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 είχαμε αναφερθεί στην καταστροφή που συντελείται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης και ζητήσαμε απαντήσεις από τον κ. Δήμαρχο που προήδρευε τότε της Επιτροπής, να μας πει πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει την σταδιακή απαξίωση και καταστροφή των εγκαταστάσεων, τι μέτρα σκέπτονταν να λάβει για την φύλαξη της Δημοτικής περιουσίας, τι μέλλον επεφύλασσε για το Κολυμβητήριο.

Αντί απαντήσεως μας ανήγγειλε έργο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, προκαλώντας με το ευφυολόγημά του τον «θαυμασμό» των δημοσιογράφων για την «ντρίμπλα» που επεφύλαξε για την αντιπολίτευση. Όμως για μια ακόμη φορά καμιά απάντηση για την «ταμπακιέρα».

Τα μεγάλα όμως λόγια δεν κατάφεραν να προστατέψουν το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο το οποίο στις 27-02-2012, ημερομηνία των φωτογραφιών που σας παραθέτουμε παρουσίαζε εικόνα βιβλικής καταστροφής. Όλες οι πλευρικές αλουμινοκατασκευές και τα ηλεκτρικά δίκτυα έχουν καταστραφεί ακριβώς επειδή η Δημοτική Αρχή επέδειξε παροιμιώδη αμέλεια.

Δεν προτιθέμεθα να σας ζητήσουμε ακόμη μια φορά να το προστατέψετε διότι δεν πιστεύουμε θα το κάνετε. Θέλουμε όμως να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας και τον θυμό των συμπολιτών, μας οι οποίοι δεν δέχονται κανένα νέο τεχνικό έργο για την αποκατάσταση των ζημιών, δεν δέχονται να ξαναπληρώσουν αυτά τα οποία πλήρωσαν με 100ντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ζητούμε να αναλάβετε επιτέλους μια φορά τις ευθύνες σας. Σας καλούμε να πληρώσετε Εσείς την αμέλειά σας, ως μόνοι υπεύθυνοι. Ζητούμε δε, την παραίτηση του υπεύθυνου των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος δεν μπόρεσε να προστατέψει την περιουσία των Ξανθιωτών, η οποία από παράλειψή του υπέστη ζημιά 10άδων χιλιάδων ευρώ.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού


«Πολίτες για την Αλλαγή»
Βορίδης Δημήτρης
Μαζαράκης Σπύρος

.