Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ενδοκυβερνητική κόντρα προκάλεσε ο Ξυνίδης

Ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή άφησε πικρία και αιχμές κατά του (προϊσταμένου του) ξανθιώτη αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Πικρία και αιχμές, μάλλον σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Σ. Ξυνίδη, και του γενικού γραμματέα Εμπορίου, Σ. Κομνηνού, αφήνει μια δήλωση του γενικού γραμματέα Καταναλωτή, Δ. Σπυράκου. Αφορμή στάθηκε άρθρο του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης με το οποίο η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή από το υπουργείο Εργασίας (είχε μεταφερθεί όταν η Λ. Κατσέλη μετακινήθηκε εκεί) επιστρέφει στην πλατεία Κάνιγγος. Κίνηση με την οποία ο κ. Σπυράκος δεν διαφωνεί. Αν και, όπως λέει στην ανακοίνωσή του, είχε εισηγηθεί την ενοποίηση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή με την Αρχή του Συνηγόρου του Καταναλωτή.

Βέλη κατά της ηγεσίας

Εκείνο που ενόχλησε τον Δ. Σπυράκο είναι η απαξιωτική αναφορά στο έργο της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου. Ο κ. Σπυράκος, λοιπόν, φωτογραφίζοντας τους... συγγραφείς του άρθρου του πολυνομοσχεδίου (Σ. Ξυνίδη - Σ. Κομνηνό), εξαπολύει τα... βέλη του: «Είναι προφανές ότι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αντιμετωπίζεται ως παίγνιο στα χέρια των θεατών της ακρίβειας και των αδιεξόδων των πολιτών...».


Πηγή:  http://www.ethnos.gr/