Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Εσπευσμένη κλήση του Γιαννακίδη από τον Χρυσοχοΐδη στην Αθήνα

Γιατί του ζήτησε να πάει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μαζί με τους υπόλοιπους Περιφερειάρχες και τους προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων;

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος συγκαλεί αύριο, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, στο υπουργείο, στις 12 το μεσημέρι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Γιάννης Σγουρός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κώστας Ασκούνης, και οι Γενικοί Γραμματείς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Αρης Γιαννακίδης και οι συνάδελφοί του  Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου καθώς και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να συζητηθούν οι διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό ζήτημα στη χώρα μας και ο στρατηγικός σχεδιασμός που έχει εκπονήσει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπισή του και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τη δημιουργία Χώρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.