Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Παρέλαση με... τελικό κυπέλλου απόψε στην Ροδόπη

Η Ελπίδα Σαπών θα διεκδικήσει για τέταρτη σερί χρονιά τον τίτλο της κυπελλούχου αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον Αετό Αρριανών, την έτερη δηλαδή εκπρόσωπο της ΕΠΣ Θράκης στην Δ' Εθνική
       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ελπίδα Σαπών και Αετός Αρριανών τίθενται αντιμέτωποι την Κυριακή στις 18:00 στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Θράκης. Από την μία θα βρεθεί η σταθερή δύναμη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης , που πέρυσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Ερασιτεχνών και από την άλλη η ανερχόμενη δύναμη .του ποδοσφαίρου της περιοχής. Τον νικητή θα τον μάθουμε το βράδυ της Κυριακής....
Η Ελπίδα Σαπών , που απέκλεισε στα ημιτελικά τον Φϋλακα, τα τελευταία 3 χρόνια κυριαρχεί στον θεσμό, κατακτώντας τον τίτλο για 3 συνεχόμενα χρόνια. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν θα καταφέρει να διατηρήσει τα σκήπτρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Αετός Αρριανών απέκλεισε στα ημιτελικά τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων ενώ όλοι επιθυμούν στην κατάκτηση του τίτλου, που θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στην μάχη των πάγκων, όπου ο Βασίλης Χαριτόπουλος θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ο προπονητής, που οδήγησε την Ελπίδα σε διαδοχικές κατακτήσεις τιτλων πλέον βρίσκεται στον πάγκο του Αετού Αρριανών και για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.
Θυμηθείτε τους παλιούς κατόχους του τίτλου ΕΔΩ
Αξίζει να σημειωθεί πως στις 16:00 θα γίνει ο τελικός των ακαδημιών, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ακαδημίες του Πανθρακικού με αυτές της Ροδόπης Μεσούνης , με τον Πανθρακικό να επιδιώκει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την κατάκτηση του τίτλου.