Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Αντί για την δοξολογία, ο Ξυνίδης πήγε στη... ΝΕΤ για να ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα κατέβει υποψήφιος...

Το είπε και την προηγούμενη εβδομάδα στις εσωκομματικές εκλογές από την Ξάνθη, ωστόσο είδε ότι το θέμα περιορίστηκε σε τοπικό επίπεδο και δεν πούλησε στην Αθήνα και εμφανίστηκε και εκεί, μια μέρα μετά την αντίστοιχη "βόμβα" του Θ. Πάγκαλου    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Μετά αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, που το έκανε χθες, και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης βγήκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και γνωστοποίησε μέσω αυτής την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Βέβαια, για εμάς τους Θρακιώτες δεν είναι νέα είδηση. Τα είχε πει και την προηγούμενη εβδομάδα, ψηφίζοντας στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. Ωστόσο οι Αθηναίοι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και έτσι ο Ξυνίδης είπε να τους... διευκολύνει στο ρεπορτάζ.

Μιλώντας λοιπόν στη ΝΕΤ, ο κ. Ξυνίδης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η χώρα δεν έχει κανένα λόγο να πάει σε εκλογές πέρα από την εκτόνωση, ενώ υποστήριξε ότι τα κόμματα δεν έχουν προτάσεις προς του πολίτες για την έξοδο της χώρας από την κρίση. "Είμαι φτωχός σε αυτές τις εκλογές στο διάλογο με τους πολίτες", ανέφερε χαρακτηριστικά, προανγγέλοντας την ΜΗ κάθοδό του στις εκλογές. "Προτιμώ να μείνω στην άκρη", είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να δει τους ψηφοφόρους του στα μάτισα, ούτε έχει τα επιχειρήματα για να τους πείσει να ψηφίσουν τον δικό του πολιτικό σχηματισμό.

Ο Ξυνίδης σημείωσε, πάντως, ότι παραμένει ενεργός στο ΠΑΣΟΚ και ως πολίτης. Τώρα πόσο ενεργός μπορεί να είναι, όταν επέλεξε μια τέτοια ημέρα να βγει στην τηλεόραση και να αποφύγει έτσι να παραστεί την ίδια ώρα σδτην δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Ξάνθης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου; Ελπίζουμε να τον δούμε τουλάχιστον στην παρέλαση...

.