Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης ξανά στην Ελπίδα Σαπών!!!

Επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 1-0 του Αετού Αρριανών και το κατέκτησε για τέταρτη διαδοχική χρονιά

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ




Η Ελπίδα Σαπών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης , επικρατώντας με 1-0 του Αετου Αρριανών σε έναν τελικό πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Σκόρερ του χρυσού τέρματος της Ελπίδας ο Λευκοβίτης στο 49΄. Μέτριο ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο, πολύ καλύτερο το δεύτερο, με τους νικητές να κατακτάνε τον τίτλο για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί σύντομα. Η Ελπίδα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα παρά μόνο σε δύο ¨υποψίες¨ ευκαιρίας με πρωταγωνιστή τον Ερκάν. Στην επανάληψη όμως το παιχνίδι απέκτησε άγριο ρυθμό, με την Ελπίδα να παίρνει το προβάδισμα στο 49΄ με ψύχραιμο πλασέ του Λευκοβίτη, το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα. Ο Αετός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 50΄ με σουτ του Κιουτσούκ Μεμέτ που έδιωξε στη γραμμή ο Προδρομίτης. Στο 53΄ η Ελπίδα έφτασε κοντά στο να σφραγίσει τη νίκη, ωστόσο η κεφαλιά του Λευκοβίτη κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Αετού , την ίδια κατάληξη που είχε και η κεφαλιά του Κουράκ των Αρριανών 2΄ αργότερα (55΄). Τελευταία καλή στιγμή για τους ηττημένους που πίεζαν και κυνηγούσαν το γκολ της ισοφάρισης ήταν στο 67΄ με το σουτ του Χασιώτη να περνάει λίγο δίπλα από την εστία της Ελπίδας Σαπών.
Το τελευταίο σφύριγμα του πολύ καλού και σήμερα διαιτητή της αναμέτρησης Στέφανου Κουμπαράκη βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Ελπίδας να πανηγυρίζουν έξαλλα την 4η διαδοχική κατάκτηση του τίτλου, παίζοντας σαν παιδιά. Για αυτούς η βραδιά έχει πολύ δρόμο και το αξίζουν..